Over de wereld van de schoonheidsverkiezingen bestaan een hoop vooroordelen. Daarom vindt u op deze pagina de antwoorden op uw vragen: “De feiten van MANHUNT Netherlands en Mister Senior Netherlands ”?

Kost MANHUNT Netherlands/ Mister Senior Netherlands verkiezing geld?

Deelnemen aan een verkiezing is een investering in jezelf. Hier zitten enkele kosten aan verbonden. Zo betaal je voor iedere verkiezing in Nederland een fee. De fee van MANHUNT Netherlands / Mister Senior Netherlands verkiezing  ligt relatief laag in vergelijking wat je terug krijgt.Als je je ontwikkelt in het zoeken van je eigen sponsoren hoeft jouw deelname aan een verkiezing niet veel tot niks te kosten. Zie je deelname als een opleiding. Ook hiervoor betaal je lesgeld. Bij MANHUNT Netherlands / Mister Senior Netherlands verkiezing  wordt je in feite opgeleid tot een Mister,Model .Je leert competenties aan die je de rest van je leven kan gebruiken en ontwikkelt jezelf als persoon. Hier heb je je hele verdere leven profijt van.

Verkiezingen is doorgestoken kaart.

Nee.Bij MANHUNT Netherlands / Mister Senior/Junior Netherlands verkiezing  word je naast de finale avond (40%) beoordeeld ook op de traject (60% ) tijdens de trainingen oa motivatie,styling en inzet).

 

▪Om mee te doen moet je al model zijn?

Nee als je ambitie heb om model te worden ben jij bij ons op de juiste start.

 Een MANHUNT Netherlands / Mister Senior Netherlands verkiezing is een jonge-man die andere jonge-mannen kunnen inspireren en motiveren.Wij leren jou alle kneepjes van modellenwerk ( Catwalkles,fotoshoots,Socialmedia,acteerles,persoonlijke groei en personal branding).En bij ons bouw je een portfolio.

▪Is tatoeages toegestaan?

Ja natuurlijk 

▪Kan iedereen meedoen wan MANHUNT Netherlands?

Ja natuurlijk 

Eisen:

18-32 jaar

Nederlands Nationaliteit/ verblijfsvergunning 

Goed Lichaam

Nooit getrouwd

Geen kinderen

Gemotiveerd 

Onbesproken gedrag

Minimaal 1.78

Dit zijn de eisen die de internationale verkiezing ons heeft gegeven 

Wat als ik door ben naar de finale ?

Jullie komen om de week ( 2 maanden) op een zondag samen daar gaan jullie verschillende workshops krijgen  en fotoshoots.Alles om je klaar te stomen voor de finale show.

Als je uitgenodigd word voor de Casting zul je ook een schema krijgen wanneer alle workshops zijn zodat je alvast vrij kan vragen of om die dag vrij te houden.

Hoelang duurt het traject?

De traject duurt 2 maanden op zondagen 

▪Zijn jullie een modellenbureau?

Nee wij zijn een verkiezing maar tijdens ons traject krijg je alle in en outs van de modellenwerk maar na de traject  kan je wel beginnen met modellenwerk. Maar de winnaar zal een contract krijgen bij een modellenbureau

Waarom de naam Mister Senior Netherlands ?

Mensen denk snel Senior is 55 plussers maar in de verkiezing wereld als man ben je een Senior met 33 jaar en ouder.

Voorbeeld bij de dames 27 jaar en ouder is een MRS.

Wat zijn de eisen voor Mister Senior Netherlands?

33 jaar en ouder

Je mag getrouwd zijn ( als je getrouwd bent ongeacht jou leeftijd val je onder Senior)

Je mag kinderen hebben

Je mag gescheiden zijn